Åbningstider: Mandag - fredag: 9.00 - 17.00   -  Søn- og helligdage: 10.00 - 15.00 

 

På søn- og helligdage har vi desværre ikke mulighed for at svare på telefonen.

 

logo361

 


"
Os med den gode gammeldags service"

Image

INACA - kvalitets fortelte til yders fornuftige priser!
Inaca har gennem 40 år arbejdet på at skabe et kvalitetsprodukt, som vores kunder kan nyde optimalt i deres fritid. Hos Inaca ved vi, hvor stor betydning den ekstra plads, som vores fortelte giver, har for dem, som nyder campinglivet. Derfor bestræber vi os på, med udgangspunkt i alle de høstede erfaringer, at finde frem til enkle og praktiske løsninger.
[ se mere ]

Image

Alt hvad du har brug for, om det er til stand- eller rejsecamping, til alle sæsoner, er der et Isabella til dig. Den velkendte Isabella kvalitetskollektion – afprøvet og testet i mere end 55 år er rig på variation og med fokus på matchende tilbehør. Et komplet sortiment, hvor stort know-how, en kombination af innovativt design og fokus på detaljen, fuldender dit udendørs leverum. Ligemeget, hvor du camperer vil du altid føle dig hjemme i dit Isabella fortelt! 
se mere ]

Image

En campingferie tilbragt i harmoni, fællesskab og i hyggeligt samvær med dine børn giver fornyet energi. Og hvor tilbringes den bedre end i forteltet...Forteltet er dagligstue og spisestue, opbevaringssted og mødested – alt dette på én gang. Det stiller krav til kvalitet og funktionalitet – to ting Ventura kan stå inde for – tilmed til en fornuftig pris.
[ se mere ]

Image

Kampa Dometic har med sine rejsefortelte revolutioneret måden at campere på. På de fleste modeller er alu- og stålstængerne skiftet ud med luft.
Traditionelle stænger er erstattet med stærke højtryks-oppustelige luftkanaler, der altid er fastgjort til forteltet, hvilket gør teltet utrolig nemt at sætte op, og mindst lige så nemt at tage ned.
[ se mere ]